De ce să alegi un penthouse?

Alegerea locuinței este o provocare și trebuie să-ți stabilești prioritățile când te decizi să faci o achiziție pe termen lung. Indiferent de tipul de locuință pentru care optezi, alegerea ta trebuie să îți ofere atât confortul dorit, cât și proximitatea unor servicii care să asigure nevoile tale și ale familiei.

ALEGE UN penthouse!

ALEGE UN PENTHOUSE

Dacă printre prioritățile tale se află confortul, luxul și spațiul, dar prețuiești avantajele unui apartament, atunci alegerea potrivită este un penthouse. Penthouse-urile sunt situate, de regulă, la ultimele etaje ale clădirilor. Sunt extrem de populare, datorită caracteristicilor moderne și luxoase, precum și a statutului pe care acestea îl oferă.

Acest penthouse pe 2 niveluri din ansamblul rezidențial Future Residence oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort, calitate și siguranță. 
https://futureresidence.ro/penthouse-pe-un-nivel-tip-29/ )

Motivele pentru care să alegi un penthouse:

Intimitate

Avantajul este acela că ai mai multă intimitate 
decât în oricare alt apartament. Poziționat la etajul retras al imobilului Future Residence, noul penthouse va îmbina atmosfera luxuriantă și intimă cu spațiul extins de locuire și facilitățile exclusive. 

Locuință spațioasă

Un al doilea avantaj se referă la spațiul generos care se pune la dispoziția locatarilor. Atât spațiul interior, cât și spațiul destinat pentru terasă este mult mai ofertant comparativ cu un apartament clasic.

Primul nivel vă oferă un living generos cu acces la terasă, un dormitor cu baie proprie pentru oaspeți și un hol cu spațiu de depozitare. La cel de-al doilea nivel vă puteți bucura de un dormitor extrem de spațios, cu o baie proprie, de mari dimensiuni.

Locație

Locuirea într-un apartament de tip penthouse, înseamnă să locuiești în oraș, dar totuși în afara lui. Penthouse-urile din complexul rezidențial Future Residence îți oferă ce e mai bun din ambele situații. Ai acces la toate atracțiile și facilitățile pe care ți le oferă orașul, centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacii etc., dar și la liniștea și calmul pe care le cauți în căminul tău.Un plus este că la doar 5 minute este situată pădurea Giroc, locul perfect pentru a petrece timp în natură.

Lux și de stil modern

Ansamblul rezidențial Future Residence este construit la standarde europene, cu un accent major pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. Stilul de viață premium se reflectă prin înalta calitate a materialelor și finisajelor utilizate, a dotărilor și a celor peste 100 de facilități exclusive.