Open space cu living generos

APARTAMENT CU 2 CAMERE TIP 07A

STR. Grigore Alexandrescu nr. 169, Timișoara

fiecare zi acasă ca în concediu

future residence torontal

Apartamentul premium cu 2 camere TIP 07A este alegerea perfectă pentru a vă bucura de fiecare moment al zilei! Cu ieșire pe terasă atât din living, cât și din dormitor, această locuință vă oferă atmosfera ideală pentru a petrece timpul alături de cei dragi. Spațiul generos din living și confortul inegalabil transformă acest apartament într-un colț de liniște și relaxare. Apartamentele premium Future Residence sunt construite conform standardelor europene, cu accent pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. În credința noastră că stilul de viață premium se reflectă în calitatea superioară a materialelor și finisajelor, vă oferim nu doar un loc de trai, ci o experiență aparte. Beneficiați de dotări de top și de peste 100 de facilități exclusive care vă vor îmbunătăți calitatea vieții. Fie că lucrați de acasă, petreceți timp în familie sau vă bucurați de momente de relaxare, apartamentul vă satisface toate nevoile.

Suprafață utilă

51.90

Suprafață terasă

8.00

Dormitoare

1

Băi

1

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată cu zonă pentru copii

zonă de lounge

loc de joacă

monitorizare video 24/24h

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE ȘI ÎMPREJURIMI

Situat în zona de nord a Timișoarei, pe str. Grigore Alexandrescu, nr. 169, Future Residence Torontal reprezintă apogeul locuirii de lux. Dedicat persoanelor care apreciază calitatea superioară și un stil de viață excusivist, acesta va surprinde prin fiecare detaliu.

Ansamblul rezidențial este situat  în zona de nord a Timișoarei, la doar câteva minute de centrul orașului și de cele mai importante puncte de interes, cum ar fi Iulius Mall, facultăți, școli, supermarketuri, centre de afaceri.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată și mai multe detalii despre apartamentul care v-a captat atenția. Echipa noastră vă va furniza toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită.Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți căminul visurilor dumneavoastră la Future Residence Torontal.

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Iulia Apostolescu

+40 756 011 993

Lavinia Andrei

+40 759 011 830

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

ZONA DE NORD - TIMIȘOARA