Complexul rezidențial

FUTURE RESIDENCE IV

complex finalizat

Apartamente premium

Complexul rezidențial Future Residence IV își propune să inspire un nou mod de a locui în Timișoara și aduce în prim plan nevoile dumneavoastră. Ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată, este format din 2 edificii D+P+4E+Er și oferă 62 de apartamente premium cu 1,2 sau 3 camere, apartamente cu birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri. 

Future Residence IV 1

Alege Premium

FUTURE RESIDENCE IV

Construit la cele mai înalte standarde europene, complexul rezidențial ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată Future Residence IV este format din 2 edificii D+P+4E+Er . Complexul însumează un total de 62 de apartamente premium cu 1, 2 și 3 camere, apartamente cu birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Finisaje Premium - calitatea I import Italia

Piscină privată

zone de relaxare

locuri de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

DOTĂRI ȘI FACILITĂȚI

PESTE 100 DE FACILITĂȚI

Dotat cu piscină privată și zonă de relaxare, cu parcare privată subterană și supraterană monitorizate video, cu acces restricționat cu barieră automatizată și videointerfon, complexul rezidențial Future Residence IV satisface cele mai exigente așteptări. 

Geamurile mari ce oferă o panoramă unică și terasele spațioase, oferă o emoție aparte fiecărui apartament. Trebuie doar să descoperiți apartamentul care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de a locui.

Ansamblu rezidențial ultramodern și ultrasecurizat

Piscină privată

Acces restricționat cu barieră automatizată

Zone de relaxare

Eficiență energetică

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

Apartamente la cheie

Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări

Terase generoase

Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol

Parcare subterană și supraterană monitorizate video

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE excelentă

Situat în una dintre cele mai căutate zone de locuit din jurul orașului Timișoara, Future Residence se află într-un context exclusiv, la intersecția dintre agitația urbană și liniștea naturii.

Amplasat la intrarea în Giroc, în spatele centrului comercial LIDL, Future Residence este conectat cu centrul orașului Timișoara pe 4 benzi de circulație, dar și cu pistă de biciclete, la mai puțin de 10 minute. Totodată, la doar 5 minute se află pădurea Giroc, unde puteți ajunge atât cu automobilul, cât și cu bicicleta. 

La doar 2 minute se află stația de microbuz și pista de biciclete ce face legătură cu orașul Timișoara și cu pădurea Giroc, iar în imediata apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport și zone de petrecere a timpului liber atât în familie cât și cu prietenii.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

ETAPE ALE CONSTRUCȚIEI

Proiectul Future Residence IV ne definește modul de a face lucrurile. Profesionalismul echipelor noastre, a colaboratorilor noștri și tehnologiile moderne ne oferă un avantaj substanțial în respectarea termenelor propuse. Una din valorile noastre de bază este transparența. Vă invităm să urmăriți progresul lucrărilor. 

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Future Residence IV 2

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Future Residence IV 3

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920