Complexul rezidențial

FUTURE RESIDENCE II

Un mod unic de a locui în oraș

Apartamente premium

Ne dorim să inspirăm un nou mod de a locui în Timișoara, unic, iar în vara acestui an, am început construirea noului nostru complex rezidențial Future Residence II – ultramodern, ultrascurizat cu piscină privată. Acesta este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează un total de 62 de apartamente, cu diferite tipuri de compartimentări: 1, 2 și 3 camere și penthouse pe 1 și 2 niveluri.

Alege Premium

FUTURE RESIDENCE II

Complexul rezidențial Future Residence II ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată, este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează un total de 62 de apartamente, cu variate tipuri de compartimentări și suprafețe: 1, 2 și 3 camere, apartamente cu 2 camere și birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri. 

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată

zone de relaxare

loc de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

peste 100 de facilități

Premium e pentru tinE!

Dotat cu piscină privată și zonă de relaxare, cu parcare privată subterană și supraterană monitorizate video, cu acces restricționat cu barieră automatizată și videointerfon, complexul rezidențial Future Residence II satisface cele mai exigente așteptări. 

Geamurile mari ce oferă o panoramă unică și terasele spațioase, oferă o emoție aparte fiecărui apartament. Trebuie doar să descoperiți apartamentul care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de a locui.

Ansamblu rezidențial ultramodern și ultrasecurizat

Piscină privată

Acces restricționat cu barieră automatizată

Zone de relaxare

Eficiență energetică

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

Apartamente la cheie

Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări

Terase generoase

Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol

Parcare subterană și supraterană monitorizate video

1
Apartamente
1
1 cameră
1
3 camere
1
Penthouse
1
Vândute
1
Vândute
1
2 camere
1
3 camere
1
Penthouse

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE excelentă

Situat în una dintre cele mai căutate zone de locuit din jurul orașului Timișoara, Future Residence se află într-un context exclusiv, la intersecția dintre agitația urbană și liniștea naturii.

Amplasat la intrarea în Giroc, în spatele centrului comercial LIDL, Future Residence este conectat cu centrul orașului Timișoara pe 4 benzi de circulație, dar și cu pistă de biciclete, la mai puțin de 10 minute. Totodată, la doar 5 minute se află pădurea Giroc, unde puteți ajunge atât cu automobilul, cât și cu bicicleta. 

La doar 2 minute se află stația de microbuz și pista de biciclete ce face legătură cu orașul Timișoara și cu pădurea Giroc, iar în imediata apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport și zone de petrecere a timpului liber atât în familie cât și cu prietenii.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle