ANSAMBLU REZIDENȚIAL CU 4 PISCINE ÎNȘIRUITE

FUTURE RESIDENCE

Un mod unic de a locui în oraș

Apartamente premium

Ne dorim să inspirăm un nou mod de a locui în Timișoara, unic și exclusiv. Început în vara anului 2020 și finalizat în 2024, am dezvoltat în Giroc, în cea mai bună zonă, în jurul căreia se află zone comerciale, acces facil la centrul orașului, resturante, scoli, etc. un ansamblu rezidențial extins, compus din Future Residence II, III, IV și V. Fiecare dintre aceste patru complexuri rezidențiale este privat, accesul în curtea interioară și în casa scării se face pe baza de videointerfon, ultramodern și ultrasecurizat, completat de piscine private și zone de relaxare dedicate.

Alege Premium

FUTURE RESIDENCE II, III, IV, V

Ansamblul nostru rezidențial este o adevărată oază urbană, oferind o varietate de opțiuni de locuire pentru a satisface diverse gusturi și nevoi. Fiecare complex este format din edificii D+P+4E+Er, totalizând un impresionant număr de apartamente. Acestea variază de la unități cu 1, 2 și 3 camere, până la penthouse-uri spațioase pe 1 și 2 niveluri, fiecare proiectat cu atenție la detalii și finisaje de înaltă calitate.

La Future Residence, fiecare locuință este mai mult decât un simplu apartament – este un refugiu personal, un spațiu unde confortul, siguranța și estetica se îmbină pentru a crea un cămin ideal. Vă invităm să descoperiți un mod de viață superior, în Giroc – zona Metropolitană Timișoara, la Future Residence.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată

zone de relaxare

loc de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

Play Video

peste 100 de facilități

Premium e pentru tinE!

Dotat cu piscină privată și zonă de relaxare, cu parcare privată subterană și supraterană monitorizate video, cu acces restricționat cu poartă automatizată și videointerfon, ansamblul rezidențial Future Residence satisface cele mai exigente așteptări. 

Geamurile mari ale apartamentelor și penthouse-urilor oferă o panoramă unică, iar terasele spațioase de pe care poți auzi susurul apei de la cascadă, oferă o emoție aparte fiecărui locuințe. 

Ansamblu rezidențial ultramodern și ultrasecurizat

Piscină privată

Acces restricționat cu poartă automatizată

Zone de relaxare

Eficiență energetică clasa A

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

Apartamente la cheie

Băi complet mobilate import Italia

Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări

Terase generoase

Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol

Parcare subterană și supraterană monitorizate video

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE excelentă

Situat în una dintre cele mai căutate zone de locuit din jurul orașului Timișoara, Future Residence se află într-un context exclusiv, la intersecția dintre agitația urbană și liniștea naturii.

Amplasat la intrarea în Giroc, în spatele centrului comercial LIDL, Future Residence este conectat cu centrul orașului Timișoara pe 4 benzi de circulație, dar și cu pistă de biciclete, la mai puțin de 10 minute. Totodată, la doar 5 minute se află pădurea Giroc, unde puteți ajunge atât cu automobilul, cât și cu bicicleta. 

La doar 2 minute se află stația de microbuz și pista de biciclete ce face legătură cu orașul Timișoara și cu pădurea Giroc, iar în imediata apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport și zone de petrecere a timpului liber atât în familie cât și cu prietenii.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle