TRĂIEȘTE în fiecare zi ACASĂ CA ÎN CONCEDIU

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

Future Residence Torontal este un complex rezidențial cu adevărat premium, dedicat în totalitate Omului și Emoției. Acesta oferă un stil de viață unic, la cele mai înalte standarde europene, într-un cadru ultramodern, ultrasecurizat cu piscină privată și zonă de lounge, monument și curte cu plante ornamentale care vor crea o armonie perfectă între om și mediul înconjurător. 

Future Residence Torontal 1

UN MOD EXCLUSIV DE A LOCUI

Future Residence Torontal crează un mod unic de a locui în Timișoara, combinând confortul unei locuințe moderne cu luxul și facilitățile unui resort de 5 stele.

 Ansamblul nostru rezidențial se distinge prin dotări de ultimă generație, finisaje premium și o arhitectură impresionantă. Casa scării, amenajată elegant, în stil italian, vă întâmpină cu o atmosferă rafinată, reminiscență a unui hotel de lux.

Fiecare apartament, de la cele cu 1 cameră până la penthouse-uri, este proiectat cu atenție la detalii, oferind finisaje de înaltă calitate și un stil de viață superior.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată cu zonă pentru copii

zonă de lounge

loc de joacă

monitorizare video 24/24h

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

147 apartamente

TIPOLOGII VAriate cu Predare la cheie

Future Residence Torontal se mândrește cu un total de 147 de apartamente, fiecare proiectat cu grijă pentru confort și siguranță. Oferim o varietate de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, fiecare cu terase generoase. De asemenea, apartamentele selecte cu vedere panoramică, având terase de până la 67 mp, oferă o priveliște impresionantă.

+100 FACILITĂȚI

Construit la cele mai înalte standarde europene

Facilitățile premium ale complexului includ o piscină privată cu zonă de lounge, o statuie impresionantă și zone verzi create pentru a vă oferi un refugiu de liniște și destindere. 

Piscină privată cu zonă de lounge, ultramodern și ultrasecurizat

Refugiul tău privat

Refugiul tău privat te așteaptă! Aici, fiecare zi începe cu priveliști liniștitoare spre grădina luxuriantă sau piscina strălucitoare.

La Future Residence Torontal, viața urbană întâlnește liniștea și intimitatea pe care o cauți. Cu facilități ultramoderne, securitate de top și o comunitate vibrantă, acest complex rezidențial este locul unde poți trăi echilibrat între dinamica orașului și confortul căminului tău. Fiecare moment aici este o invitație la relaxare și bucurie, de la plimbările matinale în curtea îmbogățită cu vegetație, până la serile petrecute în zona de lounge lângă piscină.

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE ȘI ÎMPREJURIMI

Situat în zona de nord a Timișoarei, pe str. Grigore Alexandrescu, nr. 169, Future Residence Torontal se mândrește cu o conectivitate excelentă, permițându-vă să ajungeți rapid și confortabil la destinațiile dorite în doar câteva minute. Centrul orașului și cele mai importante puncte de interes, cum ar fi Iulius Mall, facultăți, școli, supermarketuri și centre de afaceri, toate sunt aproape de tine!

O locație de top, aflată în plină dezvoltare cum este zona de nord, nu doar că asigură accesul facil la servicii esențiale și zone de interes, dar și crește valoarea investiției pe termen lung.

Future Residence Torontal se mândrește cu o conectivitate excelentă, permițându-vă să ajungeți rapid și confortabil la destinațiile dorite.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Future Residence Torontal 30

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Future Residence Torontal 31

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Future Residence Torontal 32

Andrada Bartoș

+40 733 011 610

Future Residence Torontal 33

Iulia Apostolescu

+40 756 011 993

Future Residence Torontal 34

Lavinia Andrei

+40 759 011 830