DESPRE NOI

Proiectul Future Residence ne definește stilul de viață și modul de a face lucrurile. Am adus alături de noi profesioniști pentru a oferi ceea ce am promis și promitem în continuare clienților noștri: PREMIUM!  Am ales materiale și finisaje de cea mai bună calitate, pentru ca viitoarea dumneavoastră locuință să fie PREMIUM și să vă ofere confortul și siguranța pe care o căutați. 

MISIUNE

Angajamentul nostru este de a construi medii care să vă confere un stil de viața PREMIUM  și să le oferim persoanelor aflate în căutarea unui cămin cel mai bun raport calitate – preț.

Achiziția unei locuințe este o investiție de viață. Astfel, dumneavoastră trebuie să alegeți să locuiți într-un ansamblu rezidențial PREMIUM, construit la standarde europene, a cărui facilități și dotări să răspundă nevoilor viitorului. Confortul, calitatea și siguranța sunt caracteristicile cele mai importante atunci când alegeți viitorul dumneavoastră cămin. 

VIZIUNE

„Ceea ce facem pentru noi, va muri odată cu noi! Ceea ce facem pentru ceilalți, va rămâne în eternitate!” Aceasta este deviza noastră, este motorul fiecărei zile, motorul fiecărui proiect. Prin munca și viziunea noastră, adică prin proiectele rezidențiale pe care le dezvoltăm, ne dorim să inspirăm un nou mod de a locui în oraș. 

Ceea ce construim are ca și nucleu: OMUL! Astfel, proiectele pe care le dezvoltăm sunt accesibile fiecărei persoane și ne dorim ca pe această cale să îmbunățim calitatea vieții de zi cu zi a locatarilor și să le creem sau să le susținem un stil de viață PREMIUM!

VALORI

Munca noastră ne reprezintă! De accea, calitatea este un element primordial în ceea ce facem. Pentru a îndeplini această condiție este nevoie de materiale de cea mai bună calitate și de oameni profesioniști alături de care să putem realiza proiectele pe care ni le propunem.

Dumneavoastră trebuie să aveți siguranță și confort. De aceea, dotările și finisajele pe care le alegem sunt de cea mai bună calitate și răspund nevoilor viitorului.

Încrederea dumneavoastră în ceea ce construim este foarte importantă pentru noi. Ea ne certifică încă odată faptul că munca noastră este recunoscută și apreciată. Suntem transparenți și onești în ceea ce vă oferim și încercăm să vă prezentăm săptămânal progresul lucrărilor, pentru ca dumneavoastră să fiți mereu la curent cu ceea ce se întâmplă pe șantier. 

Ce facem pentru noi, va muri odată cu noi!

Ce facem pentru ceilalți, va rămâne în eternitate!

Viziune. Pasiune.
profesionalsim.

DESPRE DEZVOLTATOR

Future Residence este dezvoltat de către compania General Future Project, o poveste despre viziune, pasiune și profesionalism. Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul construcților și al imobiliarelor pe piața din Italia, compania și-a câștigat poziția pe piață prin portofoliul consistent de lucrări: proiecte de infrastructură, restaurări de clădiri istorice și hoteluri, precum și construcții de case și ansambluri rezidențiale. 

ECHIPA DE VÂNZĂRI

Bună ziua! Suntem Loredana, Lavinia, Cristina și Crina, și suntem ghidul dumneavoastră în alegerea apartamentului mult visat. Vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă vom fi alături până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră. Contactați-ne cu încredere!

Loredana Crivineanțu

+40 756 011 910

Lavinia Andrei

+40 759 011 830

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Crina Scrofan

+40 756 011 610