Complexul rezidențial

FUTURE RESIDENCE V

ULTIMELE 27 DE APARTAMENTE

privat, ultramodern și ultrasecurizat

Ne dorim să inspirăm un nou mod de a locui în Timișoara, unic, iar în primăvara acestui an, am început construirea ultimului nostru complex rezidențial de la intrarea în Giroc, Future Residence V – ultramodern, ultrascurizat cu piscină privată. 

Alege Premium

FUTURE RESIDENCE V

Complexul rezidențial privat ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată Future Residence V, este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează un total de 62 de apartamente, cu variate tipuri de compartimentări și suprafețe: 1, 2 și 3 camere, apartamente cu 2 camere și birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri. 

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată

zone de relaxare

loc de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

peste 100 de facilități

Premium e pentru tinE!

Ultramodern, curtea interioară este dotată cu piscină privată, dușuri și șezlonguri și sunt amenajate zone verzi de relaxare. Casa scării este amenajată cu marmură neagră, oglinzi și gresie și faianță calitatea I, pentru un sentiment luxuriant, premium!

Privat și ultrasecurizat, accesul în cadrul complexului se realizează cu videointerfon, iar pentru un grad și mai mare de siguranță, complexul și parcarea subterană și supraterană ale acestuia sunt monitorizate video. Complexul rezidențial Future Residence V este construit la standarde europene de calitate și satisface cele mai exigente așteptări. 

Geamurile mari ce oferă o panoramă unică cu vedere la piscina privată și la zonele verzi din împrejurimi și terasele spațioase, oferă o emoție aparte fiecărui apartament. Trebuie doar să descoperiți apartamentul care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de a locui.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Piscină privată

Acces restricționat cu barieră automatizată

Zone de relaxare

Eficiență energetică

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

Apartamente la cheie

Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări

Terase generoase

Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol

Parcare subterană și supraterană monitorizate video

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE excelentă

Situat în una dintre cele mai căutate zone de locuit din jurul orașului Timișoara, Future Residence se află într-un context exclusiv, la intersecția dintre agitația urbană a orașului Timișoara și liniștea naturii a comunei Giroc.

Amplasat la intrarea în Giroc, în spatele centrului comercial LIDL, Future Residence este conectat cu centrul orașului Timișoara pe 4 benzi de circulație, unde ajungeți în mai puțin de 10 minute, dar și cu pista de biciclete. Totodată, la doar 5 minute se află pădurea Giroc, unde puteți ajunge atât cu automobilul, cât și cu bicicleta. 

La doar 2 minute se află stația de microbuz, iar în imediata apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport și zone de petrecere a timpului liber atât în familie cât și cu prietenii.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Despre Future Residence V 1

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Despre Future Residence V 2

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920