2 terase cu vedere la piscină

APARTAMENT CU 3 CAMERE TIP 10C

STR. Grigore Alexandrescu nr. 169, Timișoara

fiecare zi acasă ca în concediu

future residence torontal

Apartamentul premium cu 3 camere cu vedere la piscină TIP 10C vă oferă nu una, ci două terase orientate spre piscina privată, cu ieșire atât din living, cât și din dormitor, astfel această locuință redefinind luxul. Puteți profita de atmosfera relaxantă și de priveliștea panoramică unică, bucurându-vă de două terase private ce vă invită să vă destindeți în fiecare moment, sub soarele blând sau în serile liniștite. Apartamentele premium Future Residence sunt construite conform standardelor europene, cu accent pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. În credința noastră că stilul de viață premium se reflectă în calitatea superioară a materialelor și finisajelor, vă oferim nu doar un loc de trai, ci o experiență aparte. Beneficiați de dotări de top și de peste 100 de facilități exclusive care vă vor îmbunătăți calitatea vieții. Grădina cu plante ornamentale, statuia monumentală care este cu adevărat un element unic pentru complexurile rezidențiale și piscina privată fac ca emoția de a locui la Future Residence să fie cu adevărat una premium!

Suprafață utilă

67.86

Suprafață terasă

13.00

Dormitoare

2

Băi

2

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată cu zonă pentru copii

zonă de lounge

loc de joacă

monitorizare video 24/24h

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE ȘI ÎMPREJURIMI

Situat în zona de nord a Timișoarei, pe str. Grigore Alexandrescu, nr. 169, Future Residence Torontal reprezintă apogeul locuirii de lux. Dedicat persoanelor care apreciază calitatea superioară și un stil de viață excusivist, acesta va surprinde prin fiecare detaliu.

Ansamblul rezidențial este situat  în zona de nord a Timișoarei, la doar câteva minute de centrul orașului și de cele mai importante puncte de interes, cum ar fi Iulius Mall, facultăți, școli, supermarketuri, centre de afaceri.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

SOLICITĂ OFERTA PERSONALIZATĂ

Completați formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată și mai multe detalii despre apartamentul care v-a captat atenția. Echipa noastră vă va furniza toate informațiile necesare pentru a face alegerea potrivită.Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți căminul visurilor dumneavoastră la Future Residence Torontal.

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Iulia Apostolescu

+40 756 011 993

Lavinia Andrei

+40 759 011 830

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

ZONA DE NORD - TIMIȘOARA