Apartamentele cu birou – o necesitate pentru contextul actual

După o perioadă în care unii dintre noi am petrecut mai mult de 90% din timp acasă, priorităţile în materie de amenajare, dar şi aspiraţiile când vine vorba de locuinţele noi s-au schimbat. Comportamentul potenţialilor cumpărători s-a modificat după criza COVID-19, în sensul că cele mai importante aspecte care sunt luate în calcul la alegerea unei locuinţe sunt: compartimentarea eficientă, existența unui birou separat, calitatea construcţiei şi a finisajelor, existenţa unui spaţiu exterior (grădină/terasă), confortul sporit (luminozitate, izolaţie, intimitate etc.), existenţa spaţiilor anexe (locuri de parcare, boxe).

Future residence

FUTURE RESIDENCE

Într-o eră în care îți poți crea un business cu doar un laptop și o conexiune bună la internet, biroul din apartament este soluția ideală pentru oricare antreprenor.

   În prezent, aproximativ 30% din totalul angajaților români lucrează acum de acasă. Este clar că lucrul de acasă va rămâne o variantă adoptată de tot mai mulți angajatori și preferată de angajați, fie integral, fie printr-un model mixt. Această nouă realitate și-a pus deja amprenta și pe piața rezidențială, existând o creștere a cererii pentru locuințe mai mari și pentru case în afara orașului. Dezvoltatorii imobiliari se concentrează tot mai mult pe optimizare – suprafeţe mai generoase, terase mari, o zonă de lucru de acasă, un birou în cadrul locuinţei – aspect remarcat și la complexul rezidențial Future Residence, unde găsești apartamente cu birou inclus.

   Amenajarea unui birou acasă și integrarea activităților profesionale în spațiul personal este un aspect caracteristic contextului actual. A avea un birou acasă înseamnă să deschizi porțile sanctuarului tău de relaxare și să primești agitația din orele de lucru, păstrând în același timp un echilibru.

   Cu puțină atenție la detalii, îți poți transforma biroul de acasă într-un loc la care te întorci cu entuziasm, iar când te simți confortabil și ești relaxat, ideile devin din ce în ce mai creative, soluțiile se găsesc tot mai ușor, iar munca merge ca pe roate.