Future Residence – stil de viață premium, relaxare premium

Proiectul rezidențial Future Residence, situat la intrarea în Giroc, inspiră un nou mod de a locui în Timișoara. Dotat cu 4 piscine private, locuri de joacă și zone de relaxare, acesta satisface cele mai exigente așteptări. Odată cu apariția verii sosesc și temperaturile ridicate care pot provoca un anumit disconfort termic. Așadar, piscina reprezintă un element ideal al complexului în care locuiești, în această perioadă toridă, întrucât te poți răcori în voie în compania prietenilor tăi. 

Future residence

FUTURE RESIDENCE

La Future Residence, curtea simplă se transformă într-o oază de relaxare în aer liber.

De ce piscina este un factor atât de important?

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) consideră că, astăzi, datorită stresului zilnic, peste 10% din populația planetei suferă de depresie. Printre metodele de tratare ale afecțiunii, se numără și tratamentul cu ajutorul înotului, astfel oganismul eliberează endorfine, oferindu-ți o stare de bine.

În tumultul zilnic, relaxarea este vitală. Nu trebuie decât să cobori din locuința ta și să beneficiezi de propriul spa și să te încarci pozitiv.

Mersul la piscină este și o metodă de socializare cu familia sau prietenii/vecinii care te însoțesc. Aici poți să faci adevărate competiții, poți să îți dai frâu liber imaginației, iar problemele și grijile se lasă la ușa de la intrare.

Sănătatea se obține la piscină. Dacă stilul tău de viață este unul sedentar și mersul la sală este un coșmar, încearcă să te distrezi mergând la înot. Acest exercițiu te va proteja de orice boală cardiovasculară. Mișcările ating toate obiectivele unui antrenament intens.

O zi la piscină oferă și un somn odihnitor. Calitatea lui va fi mult îmbunătățită.

FUTURE RESIDENCE – TOTUL ESTE MAI UȘOR. TOTUL ESTE LÂNGĂ TINE