Cum să-ți alegi apartamentul de vis din Timișoara în 5 pași

Te-ai gândit vreodată de ce tot mai mulți timișoreni migrează din centrul orașului către periferie sau aleg să locuiască într-un ansamblu rezidențial nou, într-o zona bună, renunțând la apartamentele mici și învechite din alte cartiere? Au motive întemeiate pe care ți le prezentăm mai jos: 

apartament nou

VS APARTAMENT VECHI

apartament nou VS APARTAMENT VECHI

Pasul 1: Stabilește-ți prioritățile

Fie că te gândeșți să faci o investiție pe termen foarte lung sau ceva mai scurt, este imperativ să îți stabileșți clar cerințele de la locuința nouă.
Vrei să fie un apartament mic sau vrei un spațiu generos? Să fie ultra modern și luminos? Oricare ar fi dorințele tale, fă o lista și începe căutarea.
Confortul de acasă generează noul tău stil de viață.

Pasul 2: Stabilește-ți bugetul

Achiziția unei locuințe este o investiție de viață, astfel, trebuie să ai în vedere o locuința într-un ansamblu rezidențial, un ansamblu de viitor – Future Residence.
Investirea banilor într-un apartament mic, fără utilități și costisitor nu se încadrează, în mod cert, în lista de priorități.

Raportul calitate-preț este esențial pentru alegerea corectă a unui apartament în Timișoara.

Pasul 3: Ține cont de amplasare și de reputația zonei

Sigur că este ideal să eviți aglomerația din oraș, dar în același timp să fii și aproape de zonele cheie ale orașului. Complexul Future Residence
este situat la intersecția dintre agitația urbană și liniștea naturii, la 10 minute de centru și la doar 5 minute de pădurea Giroc, iar în imediată apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport, parcuri.

Pasul 4: Pune în balanță facilitățile complexului

Urmează să faci o achiziție extrem de importantă, prin urmare, apartamentul trebuie să mulțumească cele mai exigențe așteptări.

  • Ansamblu rezidențial privat, monitorizat video
  • Piscină privată
  • Acces restricționat cu barieră automatizată
  • Loc de joacă și zone de relaxare
  • Eficiență energetică
  • Stații de încărcare pentru mașinile electrice
  • Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări
  • Terase generoase
  • Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol
  • Parcare subterană și supraterană monitorizate video

Cum sună viitorul?

Pasul 5: Ține cont de finisajele clădirii/apartamentului

Un om informat face cât doi. Este foarte important să afli modul de construcție al blocului nou ( cine a construit și cum, ce referințe are etc).
Apartamentele Future Residence sunt construite la standarde europene, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.
De asemenea, este important să știi care sunt condițiile în care vei achiziționa apartamentul și să ai parte de o consultanță profesionistă.
Acum cred că e mai ușor să descoperi apartamentul care ți se potrivește cel mai bine!

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

ZONA DE NORD - TIMIȘOARA