Giroc – cea mai bună zonă metropolitană pentru achiziționarea unui apartament

Ultimele studii arată că unitatea administrativ teritorială Giroc, din apropierea oraşului Timişoara se dezvoltă puternic, devenind satelit important al localităţii. Preţurile mai mici ale terenurilor şi dorinţa multor locuitori din oraşe de a se muta departe de agitația orașului, sunt principalele motive pentru care piaţa rezidenţială din aceste localităţi este foarte activă. Un alt factor important, fără
de care această localitate nu s-ar putea dezvolta, este infrastructura care permite un acces uşor către Timișoara.

Future residence

FUTURE RESIDENCE

Comuna Giroc a cunoscut, în ultimii ani, o creştere demografică fără precedent. Dezvoltarea continuă a comunei a dus la oferirea unor condiţii de viaţă premium – cu liniștea oferită de comunitate și pădurea Giroc, perfectă pentru activități în natură.

Comuna timişeană a devenit una dintre cele mai tentante localităţi din punct de vedere imobiliar, atrăgând locuitori ca un magnet. Aşa se face că numărul locuitorilor de aici a crescut substanțial în ultimii ani, ajungând la un număr de aproximativ 22.000.

În ultimii 10 ani, localitatea, aflată la nici 10 kilometri de orașul de pe Bega, a devenit un „orășel” cochet, care atrage tot mai mulți tineri. Tineri din Timișoara părăsesc urbea și se stabilesc în provincie, la liniște și la aer curat. Suprafața construită a crescut de șase ori față de acum 10 ani, iar blocuri noi se ridică unul după altul. Mulți dintre tinerii din Giroc lucrează în Timișoara, iar drumul cu patru benzi, cu tot cu piste de biciclete, îi ajută să ajungă mai ușor în oraș. Piste de biciclete s-au amenajat și spre pădure, oferind astfel modalități de relaxare și de activitate sportivă.

Comuna Giroc are avantajul unei păduri de sute de hectare, al râului Timiș cu plajă aferentă și are și șapte parcuri cu zone de joacă pentru copii.

Pentru o experiență de viață premium se construiesc complexuri rezidențiale, dotate cu facilități la nivel european. Unele dintre cele mai căutate locuințe se află în complexul rezidențial Future Residence, datorită locației, dotărilor și finisajelor create întrucât să răspundă nevoilor viitorului.