bloc a

Penthouse pe 2 niveluri TIP 30

Acest penthouse pe 2 niveluri tip 30 este alegerea perfectă pentru un spațiu extrem de generos!

Dispus pe 2 niveluri și poziționat la etajul retras al imobilului, noul penthouse va îmbina atmosfera luxuriantă și intimă, cu spațiul extins de locuire și facilitățile exclusive. Primul nivel vă oferă un living generos cu acces la terasă, un dormitor cu baie proprie pentru oaspeți și un hol cu spațiu de depozitare. La cel de-al doilea nivel vă puteți bucura de un dormitor extrem de spațios, cu o baie proprie, de mari dimensiuni.

Ansamblul rezidențial Future Residence este construit la standarde europene, cu un accent major pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. Considerăm că stilul de viață premium se reflectă prin înalta calitate a materialelor și finisajelor pe care le utilizăm, a dotărilor și a celor peste 100 de facilități exclusive de care veți beneficia. 

Stilul de viață luxuriant este alegerea dumneavoastră? Acest penthouse pe 2 niveluri din ansamblul rezidențial Future Residence oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort, calitate și siguranță. 

Bucurați-vă de facilitățile de top în noul vostru ACASĂ!

Suprafață utilă

90.23 mp

Suprafață terasă 1

11.18 mp

Suprafață terasă 2

10.25 mp

Dormitor

2

BAIE

3

Penthouse pe 2 niveluri Tip 30 în ansamblul rezidențial privat, ultramodern cu piscină, Future Residence Timișoara

Finisaje calitatea I

Baie complet mobilată

Penthouse eficient energetic

Piscină privată

Lift cu acces pe toate nivelele

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

* PROMOȚIE: La achiziționarea apartamentului cu loc de parcare subteran, beneficiați de prețul promoțional al locului de parcare în valoare de 5.500€ cu TVA 19% inclus.

Îți place apartamentul?

Află mai multe informații despre facilitățile și dotările de care dispune. Contactează-ne!