Un nou mod de a locui în oraș

FUTURE RESIDENCE II

Ne dorim să inspirăm un nou mod de a locui în Timișoara, iar în vara acestui an am început construirea noului nostru proiect rezidențial, Future Residence II. Acesta este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează un total de 62 de apartamente, cu diferite tipuri de compartimentări: 1, 2 și 3 camere și penthouse pe 1 și 2 nivele.

E PREMIUM! E PENTRU TINE!

FUTURE RESIDENCE II

Proiectul rezidențial care va schimba orașul și va inspira un nou mod de a locui în Timișoara! Future Residence II – ansamblu rezidențial privat ultramodern și ultrasecurizat este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează un total de 62 de apartamente, cu variate tipuri de compartimentări și suprafețe: 1, 2 și 3 camere și penthouse pe 1 și 2 nivele.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Dotări și finisaje premium

Piscină privată

zone de relaxare

loc de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

La cerere

Bucătărie închisă

loc de parcare subteran

peste 100 de facilități

FUTURE RESIDENCE II

Dotat cu 4 piscine private, locuri de joacă și zone de relaxare, cu parcare privată subterană și supraterană monitorizate video, cu acces restricționat cu barieră automatizată și videointerfon, acesta satisface cele mai exigente așteptări. 

Geamurile mari ce oferă o panoramă unică și terasele spațioase, oferă o emoție aparte fiecărui apartament. Trebuie doar să descoperiți apartamentul care se potrivește cel mai bine stilului dumneavoastră de a locui.

Ansamblu rezidențial privat, monitorizat video

Piscină privată

Acces restricționat cu barieră automatizată

Loc de joacă și zone de relaxare

Eficiență energetică

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

Apartamente spațioase cu diferite tipuri de compartimentări

Terase generoase

Lift cu acces pe toate nivelele, inclusiv la demisol

Parcare subterană și supraterană monitorizate video

SOLICITĂ O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

1
Apartamente
1
1 cameră
1
3 camere
1
Penthouse
1
Vândute
1
Vândute
1
2 camere
1
3 camere
1
Penthouse

Totul este mai ușor.
Totul este lângă tine.

LOCAȚIE excelentă

Situat în una dintre cele mai căutate zone de locuit din jurul orașului Timișoara, Future Residence se află într-un context exclusiv, la intersecția dintre agitația urbană și liniștea naturii.

Amplasat la intrarea în Giroc, în spatele centrului comercial LIDL, Future Residence este conectat cu centrul orașului Timișoara pe 4 benzi de circulație, dar și cu pistă de biciclete, la mai puțin de 10 minute. Totodată, la doar 5 minute se află pădurea Giroc, unde puteți ajunge atât cu automobilul, cât și cu bicicleta. 

La doar 2 minute se află stația de microbuz și pista de biciclete ce face legătură cu orașul Timișoara și cu pădurea Giroc, iar în imediata apropiere se află centre comerciale, restaurante, școli, grădinițe, farmacie, bancomate, săli de sport și zone de petrecere a timpului liber atât în familie cât și cu prietenii.

Mobilitate

Accesibilitate

Lifestyle

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

Loredana Crivineanțu

+40 756 011 910

Lavinia Andrei

+40 759 011 830

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Crina Scrofan

+40 756 011 610