Feedback-urile proprietarilor, după un an de când au intrat în posesia apartamentelor

Ansamblul rezidențial, Future Residence, a fost conceput special pentru locuit. Fiecare apartament oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort și calitate. Nu o spunem doar noi, ci și proprietarii apartamentelor premium.

FUTURE RESIDENCE

FUTURE RESIDENCE

Ce poate fi mai plăcut decât să fii conectat la ritmul vibrant al orașului dintr-un spațiu ferit de zgomotul urban? Acesta este unul din principalele aspecte pozitive recunoscute în impresiile proprietarilor care locuiesc deja în ansamblul rezidențial.

Aspecte pozitive ale traiului zilnic în complexul rezidențial:

Amplasarea în spatele centrului comercial LIDL

Mersul la cumpărăturile esențiale a devenit extrem de comod, centrul comercial Lidl, aflându-se chiar în proximitatea complexului, astfel economisești timp și eviți aglomerația orașului.

Finisajele sunt ca în prima zi – calitate premium

Proiectul ambițios se concentrează pe o arhitectură modernă, materiale de cea mai bună calitate, finisaje premium, dar și pe funcționalitățile de ultimă generație pe care dotările apartamentelor le oferă.

Apartamente spațioase și răcoroase

Zilele caniculare sunt cele mai dificile în apartament, însă cele din complexul Future Residence sunt dotate cu aparate de aer condiționat de ultimă generație Daikin cu inverter și wifi integrat care îți permit să monitorizezi temperatura locuinței tale din orice locație. Astfel ești sigur că, în momentul în care ajungi acasă, temperatura este optimă.

Acces ușor în zonele de interes

Fie că optați pentru bicicletă, mijloacele de transport în comun sau utilizarea mașinii personale, ansamblul Future Residence se află la aproximativ 9 minute de centrul orașului Timișoara, cu acces facil pe 4 benzi de mers și beneficiați de facilități excelente în imediata apropiere:

✅ Școli și grădinițe
✅ Zone de recreere
✅ Centre comerciale
✅ Restaurante
✅ Farmacii

Nu e doar o casă, e ACASĂ!

Locul unde revii la fiecare sfârșit de zi este foarte important pentru calitatea vieții. De la comunitate, locație, la finisaje și dotări, totul contribuie la căminul perfect. În aceste apartamente, aveți spațiu pentru fiecare lucru care contează pentru voi.