bloc a

Penthouse pe 2 niveluri tip 28A

Acest penthouse pe 2 niveluri tip 28 este alegerea perfectă pentru un spațiu extrem de generos! Dispus pe 2 niveluri și poziționat la etajul retras al imobilului, noul penthouse va îmbina atmosfera luxuriantă și intimă, cu spațiul extins de locuire și facilitățile exclusive. Primul nivel vă oferă un living generos cu acces la terasă, un dormitor cu baie proprie pentru oaspeți și un hol cu spațiu de depozitare. La cel de-al doilea nivel vă puteți bucura de un dormitor extrem de spațios, cu o baie proprie, de mari dimensiuni. Ansamblul rezidențial Future Residence este construit la standarde europene, cu un accent major pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. Considerăm că stilul de viață premium se reflectă prin înalta calitate a materialelor și finisajelor pe care le utilizăm, a dotărilor și a celor peste 100 de facilități exclusive de care veți beneficia. Stilul de viață luxuriant este alegerea dumneavoastră? Acest penthouse pe 2 niveluri din ansamblul rezidențial Future Residence oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort, calitate și siguranță. Bucurați-vă de facilitățile de top în noul vostru ACASĂ!

Suprafață utilă

125.61

Suprafață terasă

10.25

Dormitoare

2

Băi

2

Loc de parcare

Apartamente cu eficiență energetică clasa A

Baie complet mobilată

Finisaje calitatea I

Piscină privată

Lift cu acces pe toate nivelele

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

Îți place apartamentul?

Află mai multe informații despre facilitățile și dotările de care dispune. Contactează-ne!

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

ZONA DE NORD - TIMIȘOARA