bloc a

Apartament cu 2 camere tip 23A

Apartamentul cu 2 camere Tip 23 este ideal pentru o locuință smart, spațioasă și ușor de întreținut! Încăperile sunt gândite și optimizate astfel încât funcționalitatea și confortul fiecărui spațiu să se armonizeze cu stilul dumneavoastră de viață! Realizate în regim open space, bucătăria și camera de zi sunt adecvate reuniunilor celor dragi, în timp ce dormitorul în regim închis oferă spațiul intim de care aveți nevoie. La apartamentele achiziționate încă din etapa construirii, se oferă posibilitatea închiderii bucătăriei. Apartamentele premium Future Residence sunt construite la standarde europene, cu un accent major pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. Considerăm că stilul de viață premium se reflectă prin înalta calitate a materialelor și finisajelor pe care le utilizăm, a dotărilor și a celor peste 100 de facilități exclusive de care veți beneficia. Ideale pentru cupluri, apartamentele noi cu 2 camere din ansamblul rezidențial Future Residence oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort, calitate și siguranță. Mutați-vă împreună în propriul vostru ACASĂ!

Suprafață utilă

52.71

Suprafață terasă

10.25

Dormitoare

1

Băi

1

Loc de parcare

Apartamente cu eficiență energetică clasa A

Baie complet mobilată

Finisaje calitatea I

Piscină privată

Lift cu acces pe toate nivelele

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

Îți place apartamentul?

Află mai multe informații despre facilitățile și dotările de care dispune. Contactează-ne!

FUTURE RESIDENCE TORONTAL

ZONA DE NORD - TIMIȘOARA