fbpx

bloc a

Apartament cu 2 camere și birou tip 24A

Acest apartamentul cu 2 camere și birou tip 24 este ideal pentru fiecare moment al zilei! Încăperile sunt gândite și optimizate astfel încât să aveți spațiul și confortul necesare pentru timpul petrecut alături de cei dragi, dar și pentru a vă putea retrage în liniște să lucrați la proiectele dumneavoastră de viitor, chiar din BIROUL de ACASĂ. *La apartamentele achiziționate încă din etapa construirii, se oferă posibilitatea închiderii bucătăriei. Apartamentele premium Future Residence sunt construite la standarde europene, cu un accent major pe eficiența energetică, durabilitate, calitate și confort. Considerăm că stilul de viață premium se reflectă prin înalta calitate a materialelor și finisajelor pe care le utilizăm, a dotărilor și a celor peste 100 de facilități exclusive de care veți beneficia. Concepute special pentru locuit și munca în regim home office, apartamentele noi cu 2 camere și birou din ansamblul rezidențial Future Residence oferă ceva unic – o combinație perfectă între lumină, confort, calitate și siguranță. De acum puteți avea propriul vostru birou, chiar ACASĂ!

Suprafață utilă

52.95

Suprafață terasă

10.25

Dormitoare

1

Băi

1

Loc de parcare

Apartamente cu eficiență energetică clasa A

Baie complet mobilată

Finisaje calitatea I

Piscină privată

Lift cu acces pe toate nivelele

Stații de încărcare pentru mașinile electrice

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

* PROMOȚIE: Apartamentele cu 1, 2 și 3 camere beneficiază de loc de parcare suprateran inclus în limita disponibilității, iar penthouse-urile beneficiază de loc de parcare subteran inclus.

Îți place apartamentul?

Află mai multe informații despre facilitățile și dotările de care dispune. Contactează-ne!

Preț fix de achiziție

LA ULTIMELE 3 APARTAMENTE

DIN FUTURE RESIDENCE IV

2 CAMERE

ULTIMUL APARTAMENT

Penthouse

+ LOC DE PARCARE SUBTERAN