Complexuri rezidențiale

FUTURE RESIDENCE

apartamente premium în timișoara

ansamblul rezidenȚial Future Residence

Ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată, ansamblul rezidențial Future Residence inspiră un nou mod de a locui în oraș. Amplasat la granița dintre comuna Giroc și orașul Timișoara, ansamblul rezidențial este format din complexurile Future Residence I, Future Residence II, Future Residence III, Future Residence IV și Future Residence V. Construit la cele mai înalte standarde europene cu finisaje premium calitatea I, ansamblul rezidențial Future Residence vă oferă apartamente premium cu 1, 2 , 3 camere, apartamente cu 2 camere și birou și penthouse-uri pe 1 și 2 niveluri.

Ansamblu rezidențial privat, ultramodern și ultrasecurizat

Finisaje Premium - calitatea I import Italia

Piscină privată

zone de relaxare

locuri de joacă

monitorizare video

Locație excelentă

apartamente spațioase, moderne și luminoase

Terase spațioase

eficiență energetică

stații de încărcare pentru mașinile electrice

Lift cu acces pe toate nivelele

La cerere

Bucătărie închisă

loc de parcare subteran

estimat decembrie 2023

Future residence V

Mai sunt disponibile doar 27 de apartamente. Ultimul dintre cele 4 complexuri rezidențiale private, ultramoderne și ultrasecurizate cu piscină privată, Future Residence V este construit la cele mai înalte standarde europene. Acesta este format din 2 edificii D+P+4E+Er ce însumează 62 de apartamente premium cu 1,2 și 3 camere, apartamente cu birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri.

FINALIZAT și predat

Future residence IV

Construit la cele mai înalte standarde europene, complexul rezidențial ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată Future Residence IV este format din 2 edificii D+P+4E+Er . Complexul însumează un total de 62 de apartamente premium cu 1,2 și 3 camere, apartamente cu birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri. 

FINALIZAT și predat

Future residence III

Complexul rezindențial Future Residence III își propune să inspire un mod unic de a locui în Timișoara și aduce în prim plan nevoile dumneavoastră. Privat, ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată, este format din 2 edificii D+P+4E+Er și oferă 62 de apartamente premium cu 1,2 sau 3 camere, apartamente cu birou și penthouse pe 1 și 2 niveluri. 

FINALIZAT și predat

Future residence II

Toate apartamentele au fost vândute, iar complexul rezidențial privat Future Residence II ultramodern și ultrasecurizat cu piscină privată a fost finalizat.

Finalizat și predat

Future residence I

Toate apartamentele au fost vândute! Vă mulțumim pentru încrederea dumneavoastră și vă dorim multe momente de neuitat în noua dumneavoastră locuință. 

Programează o vizionare

Colegele noastre din biroul de vânzări vă vor îndruma în alegerea apartamentului potrivit nevoilor dumneavoastră. Acestea vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă oferă consultanță până în momentul în care veți primi cheia locuinței dumneavoastră.

contact future residence

Loredana Crivineanțu

+40 756 011 910

Ansamblul rezidential Future Residence 1

Crina Scrofan

+40 756 011 610

Ansamblul rezidential Future Residence 2

Lavinia Andrei

+40 759 011 830

Ansamblul rezidential Future Residence 3

Cristina Iovanovici

+40 756 011 920

Ansamblul rezidential Future Residence 4

Corina Blaga

+40 756 011 993